Jump to content

 

Am facut ultimul update al platformei IPB si anume IPB 4.6.6 , Totodata Tema actuala este una beta, neterminata ... vor aparea buguri pe care as dori sa le raportati la sectiunea "Support Forum", succes si bine a-ti revenit !

NtOITGb.png

Doi belgieni, soț și soție, căutați internațional!


IGR - FeNoMeN aScUnS
 Share

Recommended Posts

Doi belgieni, căutați internațional pt omor! 

 

Cei doi soţi belgieni, Georges Dufrasnes în vârstă de 64 şi Marleen Maho de 43 de ani, au venit în ţară de sărbători, cu rulota, şi au decis să rămână în curtea unui roman din Peciu Nou, o localitate aflată la câţiva kilometri de Timişoara.

Cei doi soţi erau căutaţi pentru omor și vătămare corporală gravă, după ce, în 2006, în timpul unei tranzacţii cu droguri, bărbatul l-ar fi împuşcat în cap pe un dealer.

Celor doi le-a plăcut atâta de mult în România, încât au decis să-şi cumpere un teren în zonă.Nu au dat de bănuit nicio secundă ca, dincolo de atitudinea relaxată şi prietenoasă, au un trecut violent.

„Erau foarte liniştiţi. În Belgia erau pensionari şi nevasta lucra la o firmă de curăţenie. Erau linistiţi, calmi, glumeţi, râdeau nu erau ceva... oameni normali! Şi acuma sunt surprins de ce aud", spune proprietarul în curtea căruia şi-au pus rulota.  

Vineri, proprietatea pe care stăteau cei doi a fost năpădită de poliţiştii români, care au fost atenţionaţi că belgienii sunt înarmaţi şi periculoşi.

AURORA VOICILĂ, purtător de cuvânt IPJ TIMIŞ: “Două mandate europene de arestare preventivă emise de autorităţile belgiene, cu privire la un bărbat de 64 de ani şi o femeie de 43 de ani, ambii cetăţeni belgieni cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de omor. Cei doi erau cunoscuţi ca fiind înarmaţi şi violenţi, asupra bărbatului fiind găsită în momentul reţinerii o armă de foc."

Potrivit presei belgiene, bărbatul făcea parte dintr-o vastă reţea de trafic de stupefiante, pe filiera Africa - Londra. În 2007, el a fost arestat pe aeroportul din Lyon, Franţa. Avea în valiza 7 kilograme de cocaină. După el au fost arestate încă 20 de persoane, unele rude între ele.

Presa belgiană relatează că în 2011, imediat după eliberarea din închisoare, bărbatul a aflat că soţia lui are un nou iubit şi a mers acasă la acesta ca să îi ceară socoteală. Dar a sfârşit împuşcat de individul cu care soţia lui avea o relaţie.

Acum, după ce toate formalităţile, cuplul va fi extrădat în Belgia pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

 

arrested-611631070.jpg

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×

Important Information

Apasa click pentru a fii de acord cu regulile impuse