Jump to content

 

Am facut ultimul update al platformei IPB si anume IPB 4.6.6 , Totodata Tema actuala este una beta, neterminata ... vor aparea buguri pe care as dori sa le raportati la sectiunea "Support Forum", succes si bine a-ti revenit !

NtOITGb.png

I-au distrus viața: Polițistul arestat pentru că ar fi furat în Germania a demonstrat că era în țară când s-a comis infracțiunea!


IGR - FeNoMeN aScUnS
 Share

Recommended Posts

Polițistul din Târgu-Jiu, acuzat de furt în Germania, pe numele căruia a fost emis mandat european de arestare, este liber, el demonstrând că era în țară când s-a comis infracțiunea. Autoritățile străine au cerut încetarea procedurii de extrădare. Agentul a fost arestat de două ori în câteva zile.

Magistraţii Curții de Apel Craiova au decis, vineri, revocarea „de îndată” a mandatului european de arestare emis pe numele agentului din cadrul Poliţiei Târgu-Jiu, acuzat de furt în Germania. De asemenea, autoritățile străine au solicitat încetarea procedurilor de extrădare, după ce polițistul a trimis acte din care rezultă că era în țară când au avut loc faptele, potrivit Mediafax.ro.

media-152076389010590000.jpg

 

„Am făcut demersurile necesare în Germania, am luat legătura cu un avocat din Germania, i-am tradus și trimis prin mail toate probele în apărarea noastră și un memoriu argumentat vizavi de apărările formulate, documentele au fost depuse marți la autoritatea din Germania, la judecător, iar ieri (joi – n.r.) s-a emis mandatul de revocare a mandatului de arestare și s-a solicitat statului român încetarea procedurilor de extrădare. Este liber de vineri, de la ora 15.00. După ce a fost eliberat, m-a întrebat dacă mai vine ceva și vine iar în arest. I-am spus că de data aceasta, nu", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mioara Văduva, avocatul polițistului.

Aceasta a susținut, de la început, că este o eroare judiciară, iar clientul său este nevinovat, printre dovezile prezentate fiind şi faptul că poliţistul nu ar fi plecat din România din 2015.

Agentul de poliție a ajuns în atenţia autorităţilor din Germania după ce ar fi vândut o maşină unei persoane care ar fi abandonat autoturismul în locul din care ar fi fost furate scule din containere din Germania. Marfa ar fi fost găsită în autoturism.

Mioara Văduva spune că, în perioada 2009-2011, clientul său a lucrat în Germania, însă din 2015 nu a mai plecat din România.

Faptele de care este acuzat ar fi fost făcute în noaptea de 20 spre 21 septembrie 2018.

Agentul de Poliție a fost arestat provizoriu pe 11 ianuarie, iar după zece zile a fost eliberat, de instanța supremă, în urma contestației.

După câteva zile, judecătorii din Craiova l-au arestat din nou și l-au anunțat că va fi predat autorităților din Germania, măsură care a fost contestată. Înalta Curte de Casație și Justiție stabilise termen pe 6 februarie pentru analizarea contestației, însă de vineri, acesta este liber.

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×

Important Information

Apasa click pentru a fii de acord cu regulile impuse