alexdinkm5 0 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Descriere: Majoritatea stie ce face / dar mai pe scurt este un addons cso zombie care faci bani si puncte nivele etc si un gameplay placut Autor: - Versiune: ZOMBIE CSO 1.0 /linuxDescarcare: ( Click aici! ) Virustotal: ( Vezi aici ! ) Nu contine nici un fel de virus! sau Trojan ascuns in el! Contine: addons , models ,sounds , spirites Info: Toate plugin-urile sau fisierele care au fost in rusa au fost traduse in romana si engleza partial!Pluginuri: P.S nu stau sa scriu fie care plugin detaliu ce face pentru ca toti stiu ce face ;Main Plugins BazaDate_ZMCSO_NEW.amxx ; In sma aveti toate ceva-urile care trebuie sa le modificati! zmcso_buymenu.amxx zmcso_buymenu_all.amxx zmcso_buymenu_ammobuy.amxx zmcso_donate_money.amxx zmcso_HumanLevels.amxx zmcso_knife_menu.amxx zmcso_regenHpZm.amxx zmcso_playerM.amxx register_system.amxx zmcso_costumes.amxx zmcso_respawnmenu.amxx zmcso_score.amxx zmcso_vipmenu.amxx ZmCso_Shop.amxx zmcso_savpoints.amxx zmcso_maker.amxx zmcso_supplybox.amxx zmcso_deimos_nem.amxx zmcso_lvlchat.amxx zmcso_countdown.amxx ;ZmCso Zombie Classes zmcso_Classic.amxx zmcso_Banshee.amxx zmcso_Stamper.amxx zmcso_Ghost.amxx zmcso_Shaman.amxx zmcso_Heavy.amxx zmcso_Tesla.amxx ;Guns ;Extra Items zmcso_buy_health_points.amxx zmcso_extra_invisible.amxx zmcso_extra_item_rustler.amxx zmcso_jump_bomb.amxx zmcso_knife_blink.amxx zmcso_human_armor.amxx zmcso_strip.amxx zmcso_jetpack.amxx Informații suplimentare: ( Nu ofer support de instalare gratis doar schimb sau contra-cost ) Addons-ul are toate sma-urile voi doar trebuie sa le modificati reclamele si configuratii cap coada! Comenzii admin: * zmcso_give_points Give Points & Dai puncte * zmcso_give_level Give Level & Dai nivel cuiva * zmcso_give_money Give Money & Dai bani * zmcso_give_bank_points Give Points in Bank & Dai puncte in banca * zmcso_give_bank_money Give Bank money & Dai bani in banca * zmcso_give_bank_xp Give XP in Bank & Dai xp in banca * zmcso_give_rp Give Respect Points & Dai puncte de respect * zmcso_give_rp_level Give Respect Level & & Dai nivel respect Comenzii vip: zmcso_vip_menu arata meniul pentru cei cu vip = Flag VIP ) Comenzii chat: /quests (puncte cu progrese, etc) Addonsu foloseste un sistem de levels/points/exp, care se salveaza pe nick Bani se salveaza pe nick, Poze: Momentan nu are pentru ca nu am timp sa stau sa fac poze! Dar am sa revin cu edit cat mai curand Cine a testat addons-ul pe server-ul lui si poate sa faca poze sa imi dea si mie pm ca sa pot pune pozele aici p.s cenzurati reclama! Important: 1.Acest addons functioneaza pe ori ce host dar recomand ( Krond , 0ping , Enixservers , Hzone ) pentru o calitate buna fara lag! 2.Recomand amxx.freakz.ro pentru compilare versiune (1.8.3 sau 1.8.2) 3.P.S Cred ca stie toata lumea cum sa puna un addons curat fara sa mai fie plin cu alte prostii 4.P.S 2: Nu veniti aici cu hate pentru 1+ stiu ca majoritatea din pluginuri se gasesc pe net dar astea sunt modificate si toate configurate de mine poate unele nu se gasesc pe net dar mai ales sma-urile d-intre ele daca se gaseste vreun bug ceva lasa reply + ss din consola! 5.Inainte de a posta ceva citeste Important nr 4 si Important 2 ( daca nu apare modul inseamna ca nu ati facut cum trebuie ) Comentarii-le cu hate vor primi report! Dacă apar manifestări neplăcute se poate da :fist_pointing_right: Alt + F4. Nu se supără nimeni! :closed_lips: Link to post Share on other sites
j a h k 0- 0 Posted January 23 Share Posted January 23 un nou link download te rog? sau daca poti sa-mi dai toate smaurile :) Ca am o problema la chat nu merge chatu la admini Link to post Share on other sites
Recommended Posts