Jump to content

 

Am facut ultimul update al platformei IPB si anume IPB 4.6.6 , Totodata Tema actuala este una beta, neterminata ... vor aparea buguri pe care as dori sa le raportati la sectiunea "Support Forum", succes si bine a-ti revenit !

NtOITGb.png

Crusader Kings 2 este acum gratuit


THUND3R BL@CK™
 Share

Recommended Posts

ck2

 

Paradox Interactive a reușit să o sfeclească foarte bine zilele trecute cu acel joc mobil inspirat oarecum de Stellaris. Dar pentru a compensa, și pentru că a început PDXCon, oferă ceva special. Oferă Crusader Kings 2, gratuit.

Nu sunt sigur dacă este vreo limitare de timp, nu văd să fie scrisă vreuna, așa că aș putea presupune că rămâne gratuit permanent. În orice caz, dacă îl luați în acest moment de pe Steam, va rămâne al vostru pe veci.  Desigur, este vorba doar de jocul de bază, așa că pentru experiența completă va trebui să luați destul de mult DLC, ce adaugă o sumedenie de opțiuni noi. Spre exemplu, veți putea să vă faceți calul consilier la curtea regală.

Mă bate gândul ca nu cumva să fie anunțat CK3 la PDXCon. Aș fi zis Vicky 3, dar nu, nu cred că se va întâmpla.

Știu ce veți mai spune, și, da, sunt de acord cu voi. Mai avea rost să fie jocul gratuit? Adică, doar fiecare om din România cred că îl are deja gratuit, nu doar pentru că a mai fost gratuit în trecut, dar și pentru că ani la rând l-am avut ca premiu constant la fiecare concurs și giveaway pe care l-am organizat în locuri asupra cărora soarele de mult a apus.

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×

Important Information

Apasa click pentru a fii de acord cu regulile impuse