Jump to content

 

Am facut ultimul update al platformei IPB si anume IPB 4.5.3 , Totodata Tema actuala este una beta, neterminata ... vor aparea buguri pe care as dori sa le raportati la sectiunea "Support Forum", succes si bine a-ti revenit !

NtOITGb.png

Z33uSsss

Ex-Staff
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Z33uSsss

 • Rank
  Medium

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da, sa nu uitam ca avem 3 site-uri: RealServer.Ro RealShopIT.Ro AntivirusKaspersky.Ro
 2. Nu fac reclamatie pentru GAG, ci pentru incompetenta de care dati dovata. Du-te pe server, ca ai boost. Si veziti de "administrat". Vedem noi pe parcurs cum ramane.
 3. Se va verifica de @brandu. . Eu n-am voie sa verific si sa modific fisierele clientilor din cauza GDPR-ului, decat cu acordul in scris pe email (spre norocul tau).
 4. Vezi ca se da WARN pentru SPAM-ul asta pe care il faci cu triplu-replay, unul dupa altul... L-am anuntat pe @brandu. si va verifica logurile. Din partea mea, fa-ti bagajele, stergeti contul, si arunca-te in Dunare. Mi-e tot una.
 5. Nick: Z33uSsss SteamID numeric: dau pe privat Nick admin / player: Kefren si TectuniX Motiv: Mi-au dat GAG si m-au amenintat cu BAN Data / ora: 20:45 - aproximativ Dovezi: a se verifica logurile. *DEAD* [Noob] Z33uSsss : sunteti varza :)) *DEAD* [Noobest] SINN3D : baaaaa *DEAD* [Noobest] ExtaZZyADV : amx [Reset score] Daca vrei sa iti resetezi scorul, foloseste comanda /resetscore sau /rs ! *DEAD* [Noobest] SINN3D : Kefren *DEAD* [Noobest] TectuniX : z33uSSs (ALL) ExtaZZyADV : s [CS.SLADERS.RO] FREE ADMIN campaign only with a request on www.SLADER
 6. Nu ne certam. Discutam niste idei...
 7. Adevarul e ca mereu, cand dadeam gazduire gratuita la o comunitate, acea comunitate se inchidea, sau facea pur si simplu reclama la alta firma de gazduire. Sau, nu ii interesa de server, si vedeam cu siwtch-ul blocheaza atacurile cu pachete de date (flood) pe ip-ul respectiv. Sincer, chestiile astea le stiu de ani de zile, de cand am inceput gazduirea cu @brandu.. Nu am zis ca nu va ajut, dar momentan, pt mine este o cheltuiala, si nu o investitie, daca as pune la dispozitie 10 IP-uri, blocate in portul 27015. Parerea mea e ca trebuie sa ajutati forumul cu populatie,
 8. Comunitatea are 50% discount la serviciile de gazduire. Plus ca 3 din serverele de mix-uri sunt de la mine, iar serverul lui @brandu. la fel. Nu poti sa le ceri CNP-ul pt ca risti sa ai probleme din cauza GDPR-ului.
 9. Gazduirea o fac eu, nu se pune problema. Dar treaba e ca toti copiii de 9-10 ani vor vrea server, iar cei cu experienta, care stim jocul asta de 14 ani, nu vom avea acces la ele... asta va fi durerea...
 10. Dar nu zice nimeni de ultimele lui aparitii in care povesteste despre viata? Nu zice nimeni ca lumea il considera nebun, cu toate ca nu este defapt?
 11. Deci ai nevoie de o organizare foarte buna pt ca sa se puna un asemenea proiect in aplicare. In conditiile in care sladers.ro a inceput de la 0, parerea mea e ca inca trebuie asteptat sa se "coaguleze" acel flow continuu in administrare.
 12. N-AM .... nu m-a pasionat asa ceva... AM / N-AM fost dus acasa beat de prieteni
×

Important Information

Apasa click pentru a fii de acord cu regulile impuse