Jump to content
Sign in to follow this  
THUND3R BL@CK™

Cafu, investigat de poliţia braziliană pentru legături cu cea mai mare organizaţie criminală din ţară

Recommended Posts

Cafu

 

Cafu a trecut recent printr-o tragedie, după ce fiul său de 30 de ani a murit, iar acum brazilianul se mai confruntă cu un necaz. Acesta este investigat de poliţie, în legătură cu o posibilă implicare cu cel mai mare grup criminal din Brazilia.

Conform ziarului brazilian Veja, fostul fundaş este anchetat de Poliţia Civilă din Sao Paulo. Aceasta ar avea dovezi că Primeiro Comando de Capital, cea mai mare organizaţie criminală din Brazilia, i-ar fi depus lui Cafu mai multe sume de bani în repetate rânduri.

Poliţiştii au suspiciunea că fostul campion mondial ar fi vândut un teren sau un imobil celor de la PCC în mod ilegal, în cartierul de lux Alphaville din Sao Paulo. Tranzacţiile ar fi fost descoperite în urma interceptării unor apeluri telefonice dintre Cafu şi Decio, unul dintre liderii grupării.

Fostul fotbalist a negat vehement acuzaţiile: "Nu am vândut nicio proprietate, teren sau casă. Niciuna dintre aceste acuzaţii nu este adevărată, deoarece nici măcar nu deţin teren în Alphaville", a declarat Cafu.

Cafu are 32 de proprietăţi, de la apartamente la adevărate ferme
În luna iulie a acestui an, Curtea de Justiţie din Sao Paolo i-a confiscat lui Cafu 5 proprietăţi, pentru a acoperi datorii către stat între 260.000 şi 1,4 milioane de euro.

Proprietăţile erau deţinute de el şi soţia sa, Regina, iar instanţa a avut pe masă un dosar în care acuzată era firma "Capi Penta International Player", ai cărei proprietari sunt cei doi.

Pe lângă cele cinci proprietăţi, trezoreria statului sud american a blocat încă 15 proprietăţi dintre cele 32 pe care le deţine fostul fotbalist. Cafu are de la apartamente de 55 de metri pătraţi până la ferme de 38.000 de metri pătraţi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

Apasa click pentru a fii de acord cu regulile impuse