Jump to content

DraK

Members
 • Content Count

  7
 • Posts on chatbox

  0
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Romania
 • Time Online

  19m 54s

Profile Song

About DraK

 • Rank
  Noob

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick cu care joci: DraK SteamID: NU Varsta: 33 Experiment în amx: F ost detinator de 2 servere + experiență în scripting (mediu) Ai citit regulamentul ?: reguli de sladers, editat De unde ai aflat de server? De pe internet Link Mine Jucate : https://www.ametracker.com/player/DRAK/respawn.sladers.ro:27015/ Poti ajuta serverul cu donatie? : Da Ai data ca pagina de Facebook? Momentan nu ....
 2. Nick cu care joci: DraK SteamID: Momentan nu am Varsta: 33 Experimentați în amx: aproximativ 3 ani Ai citit regulamentul ?: Da l-am citit e totul ok. De unde ai aflat de server ?: De pe net Link Mine Jucate : https://www.gametracker.com/player/DRAK/respawn.sladers.ro:27015/ Poti ajuta serverul cu donatie? : Da Ai data ca pagina de Facebook ?:
 3. Nick cu care joci: DraK SteamID: Momenta nu dar urmeaza Varsta: 36 Experimentați în amx: Am experienta in "amx" de aproximativ trei ani,dar mereu mai e ceva de invatat Ai citit regulamentul ?: editat De unde ai aflat de server ?: de pe internet Link Mine Jucate : https://www.gametracker.com/player/DRAK/respawn.sladers.ro:27015/ Poti ajuta serverul cu donatie? : Da Ai date ca pagina de Facebook ?:
 4. Sigur,asa am sa fac am sa il citesc sa il stiu bine,ca difera regulamentele de la server la server mersi !!
 5. Nick cu care joci: DraK SteamID: Deocamdata Nu Varsta: 33 Experienta în amx: aproximativ 3 ani Ai citit regulamentul ?: Da dar trebuie a il mai citesc De unde ai aflat de server ?: De pe net Link Mine Jucate : https://www.gametracker.com/player/DRAK/respawn.sladers.ro:27015/ Poti ajuta serverul cu donatie? : Da,depinde de donatie Ai date ca pagina de Facebook ?: Nu obisnuiesc sa am !
 6. DraK

  DraK

  Mersi,sper sa ne intelegem bine !
 7. DraK

  DraK

  ⇨ Nume & Prenume: Alexandru ⇨ Nick: DraK ⇨ Vârstă: 33 ⇨ Ocupație: Manager restaurant FastFood ⇨ Locație: Bucuresti ⇨ Hobby: Sala,Fodbal Ect. ⇨ Interese: Nu am nici un fel de interes. Mică O mică descriere: Sunt un nou jucator pe aceest servar si mi-as dori sa va cunosc pe toti sa avem o prietenie foarte buna. ⇨ O poza cu tine: Da ⇨ De unde ai aflat de noi? De pe net
×

Important Information

Apasa click pentru a fii de acord cu regulile impuse