Jump to content

aXel

Administrator
 • Content Count

  136
 • Posts on chatbox

  0
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Romania
 • Time Online

  2d 4h 6m 51s

7 Followers

About aXel

 • Rank
  Good
 • Birthday 04/10/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Regulament PLAYERI: Respawn ⇨ Fiecare player este obligat sa aiba un limbaj decent fata de un admin si fata de un alt player! Consecinte: GAG 5 min / BAN 120 min Rog admini sai dea gag cand il vad pe server pe D.N.D.,asa ceva este inacceptabil,nu se poate asa ceva!!! Sincer nu inteleg rostul reclamatiei daca ar face toti reclamatie cand sunt jigniti de cate altii jucatori pe server am avea cel putin 100 de reclamatii pe zi! gluglu
 2. Nu vreau sa iti depasesc asteptariile!!
 3. Multumesc de urari!! @MeDoS suge-o
 4. ce zbor lin ma sunt de 1 saptamana in Romania!!!
 5. https://www.gametracker.com/server_info/respawn.sladers.ro:27015/top_players/?query=denisblaga
 6. Gata am revenit!!! @Gulden nu ai venit la aeroport te-am cautat cu o sticla de corona!!! @MeDoS suge-o lui yoo
 7. Nick Admin : aXel Grad Actual : Slot cred Perioada :08.03- cam 2 saptamani poate mai putin Motiv : ma mut inapoi in romania raman fara calc maine dimineata ,sambata viitoare plec din anglia si pana rezolv cu netu inca cateva zile probabil nu o sa fiu pe server doar pe forum
 8. Trimite-mi pm cu nick si pass!!!
 9. Dar de ce te-ai oprit la Co-Owner si nu vrei direct Owner? Parerea mea propie si personala e ca ,maxim ar trebui sa primiti grad de Veteran. Co-Owner ar trebuit dat doar atunci cand credem noi ca este cazul!! si daca nu esti in stare sa banezi pe cineva cu nume suspecte pline de liniute sau puncte si altele e grav eu niciodata nu am folosit vreuna din comenziile pe care tu le vrei asa de mult!! pentru Veteran!! pentru Co-Owner
 10. Don`t do something like that,why ban so many ip for 1 little idiot If i see something like that the admin will be removed!!
 11. Jurate ca ai 33 de ani si la a 4 cerere tot nu ai fost in stare sa citesti regulamentul sau daca lai citit e jale mare Las cerere deschisa ai 24 de ore sa citersti regulamentul sau sa il recitesti cu maxima atentie si sa dai edit la cerere si sa adugi ceva acolo!!
 12. @uzy1978 asteptam o dovada de la adminul @Hasibah daca exista asa ceva daca nu o sa apara o sa primesti unban si el va fii sanctionat!!! Pana atunci te rog sa te abtii de la alte reply-uri.
 13. Am readaugat harta si toate resursele din nou pe server si tot a cazut serverul,am decis pentru moment sa o stergde pe server sa nu mai avem probleme pana vedem care e treaba cu harta asta!
 14. Din moment ce ai acordul unui owner sa ceri wg asta inseamna ca ai si acordul acelui owner ca la un eventul refuz de la un jucator de a prezenta testul wg sa i dai ban!!
 15. In momentul in care a reintrat pe server adminul respectiv trebuia sa il baneze pe o perioada de 2 ore si asta daca se intampla de mai multe ori adminul poate sa mareasca perioada banului dupa cum si cat crede el ca ar trebui! Va rog pe toti sa nu mai deschideti topicuri la aceasta sectiune,aici este pentru anunturi pe care le au sau nu owneri despre server nu cu demouri sau jigniri si ce alte probleme mai apar pentru astfel de probleme aveti sectiunea de reclamati cereri unban cereri ban etc.
×

Important Information

Apasa click pentru a fii de acord cu regulile impuse