Jump to content

aXel

Administrator
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About aXel

 • Rank
  Good
 • Birthday 04/10/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. se accepta,dar cred ca doar @MeDoS poate sa te bage dar el e cam absent acum cand o sa vada o sa rezolve
 2. Uitandu-ma din nou la acest demo si luand in considerare sunetul,radarul skill-ul sa zicem ca nu e chiar asa de suspect acest demo!! Dupa parerea detinatoriilor am ajuns la concluzia ca,acest jucator joaca curat,este un jucator foarte vechi al server-ului care joaca bine la sunet si cunoscand harta foarte bine si probabil stiind si unde sunt majoritatea punctelor de spawn il ajuta foarte mult!!! Liber la joc din partea noastra!! @MeDoS daca mai ai ceva de adaugat te rugam sa te abtii
 3. based on this demo http://www.girlshare.ro/3769846390.2 you are banned from our server
 4. Wall clar,nu ai cum sa dai asa la sunet dal in plm de sunet nu ai cum sai stii exact pe toti ************************************************ Ban Information Name: Who IP: 193.165.237.213 Reason: wall Unban Time: Permanent Ban
 5. Nu e nimic de lamurit,nu am fost atent la ala ,mi-a atras atentie faptul ca sunt nick-uri si ip-uri diferite si asta nu schimba nimic din ceea ce am spus mai sus chiar daca e acelasi jucator doar prin simplu fapt ca,sunt 2 scanuri in istoria wargod cu cod de acum 2 ani nu inseamna ca el joaca acum codat atunci era non-steam acum e steam-on,vino cu o dovada ca are cod si cu cea mai mare placere i banez tot neamul!!!
 6. In primul rand nu mi se pare corect sa banezi un jucator pebtru simplu fapt ca,acum 2 ani a jucat codat cine stie pe ce server atat timp cat nu ai tu o dovada clara ca a jucat aici cu cod nu ai motiv sa il banezi! si daca te uti putin mai atent si faci o comparatie intre ip-ul ce lai pus tu aici si cele care apar in evidenta celor de la wargods nick-ul difera clasa de ip difera si vad ca cel pe care lai pus tu aici are steam pe cand acele teste au fost facute de un player non-steam!!
 7. Aparent adminul nostru @inF<3 la suspectat de wall si nu stie ca la wall se face demo si se da ban!! Mai multa atentie pe viitor inF si cand sunt si altii admini pe server cere si alta parere daca nu esti sigur de ceva!!
 8. Nu mai e bun link-ul pune te rog altul!!
×

Important Information

Apasa click pentru a fii de acord cu regulile impuse