Jump to content

EvoquE

Premium
 • Content Count

  20
 • Posts on chatbox

  2
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

About EvoquE

 • Rank
  Normal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am fost ocupat cu munca, de aia raspund abia acum. EvoquE 1. Ai primit ban pe 22/09 noaptea, ai facut cerere pe 25/09 dimineata. Ce ai facut 3 zile? Sper ca nu ai plans din cauza la ban. 2. Cerere incompleta. Nu iti cunosti steam ID-ul? "Dovada" trebuie sa prezinti tu, precum ca ai primit ban. 3. Ai primit ban, dar ai intrat iar dupa cateva minute, si ai primit altul. Pentru ocolirea banului se respinge orice cerere de unban, in mod normal.
 2. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1798060
 3. Totul este evident. Da-i cu jet, are de toate.
 4. LOL! Daca e "aim", ce sa vedem in poze?
 5. Nick Admin : EvoquE Grad Actual : Veteran Perioada : necunoscuta Motiv : s-a schimbat programul la munca, intru in casa noaptea la 00:00 si bag direct somn Voi intra sa joc in zilele de odihna.
 6. Eu sunt de acord cu toate, mai putin cu XP-ul pentru level. Deja nu mai e farmecul sa cresti o clasa cu multa munca, cel putin pe mine nu ma mai incanta. Mai ales aspectul de a fi level mic contra level mare. E mai funny sa lupti level 10 vs level 10, mai dinamic, mai echilibrat. @WISHEXEC, mereu esti prezent acolo unde este war3ft? Nu mai ai server?
 7. Atunci votez sa ramana Sladers, daca Diabolics nu ofera niciun avantaj. In plus, aici totul este gata facut, chiar daca modificarea se face simplu si rapid.
 8. Ce rost are? Avantaje? Dezavantaje?
 9. Ai fost pe Royal. De ce ai plecat de acolo? Ai experienta, este adevarat, dar poti sa fii si un pic mai friendly. Ai link GT direct in modelul pentru cerere. Chiar ti-a fost atat de greu sa pui link? Sau sa te uiti peste Regulament, chiar daca nu vei afla nimic nou din el, doar sa scoti cuvantul cheie, pur si simplu ca semn de putin respect pentru autor/server.
 10. Nu are nimic ca are cereri unban. E un admin bun in devenire. L-am lasat eu sa dea ban, in caz contrar dadeam eu. Demo meu: https://www7.zippyshare.com/v/lrgzZkBJ/file.html Sa ne explice acuzatul de ce ii sare tinta in halul ala. Face flick direct pe cap la primul glont. Pentru comparatie, jucatorul Akzent: https://www7.zippyshare.com/v/C7gAKO1S/file.html Sau sa va uitati dupa AiM GoD, sau MedoS, sau altul bun, nu sare la nimeni asa tinta. Mereu este loc pentru scuze in caz de eroare, nu am omorat pe nimeni, totusi cred ca nu e cazul.
×

Important Information

Apasa click pentru a fii de acord cu regulile impuse